:: Etusivu ::

:: Ravintotietoa ::

:: Reseptejä ::

:: Tilan esittely ::

:: Yhteystiedot ::

 

:: Myymälä ::

 

Mettipolun Pukki & Porkkana

 

Meiltä saat taatusti 100% suomalaista, puhdasta vuohenlihaa. Kasvatamme vain puhtaita, suomen alkuperäisrotua edustavia suomenvuohia.

 

Meillä vuohet elävät ns. ”vapaan kilin elämää” niin aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn mitä vain säät sallivat. Meillä on mahdollistettu säiden salliessa eläinten ulkoilu myös talvisin.

 

 

Tarhat ja laitumet ovat luonnonlaitumia ja metsikköä, joissa vuohilla on hyvin pitkälle mahdollista toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistä vuohelle luonnollisessa ympäristössä mm. kiville ja kallionrinteelle kiipeillessä.

 

Myös sisätiloissa olemme pyrkineet järjestämään vuohille kiipeilymahdollisuuksia sekä muita virikkeitä.

 

Eläimet teurastetaan lähialueen teurastamoissa mahdollisimman lyhyen kuljetusmatkan päässä. Eläimet kuljetetaan myös pitkille eläinkuljetuksille hyväksytyllä kalustolla, jossa on riittävästi tilaa eläintä kohden sekä asianmukaiset juottojärjestelmät.

 

Tilaltamme löytyy vuohien lisäksi myös kanoja (suomalaisia maatiaiskanoja sekä Light Brahmoja), hanhipariskunta Hannu ja Justiina sekä hiirenpyydystäjien virassa kissat Sasu, Tyyne ja Martta.

 

Tutustuthan tarkemmin maatilaamme ja muihin palveluihimme osoitteessa: www.pukkijaporkkana.fi ! (tilan sivut avautuvat myöhemmin)

 

 

 

Mettipolun Pukki & Porkkana

Mettipolku 46

47710 JAALA - FINLAND

@mail: pukkijaporkkana@outlook.com

gsm: +358 40 1986 099

y-tunnus: 1994847-5

© Iso-Pukki 2019